Regler for debat

Målgruppe

Siden er primært til, for at beboere i Gl. Skovlunde kan holde sig orienteret og udveksle meninger om Gl. Skovlunde. Andre er velkomne til at følge med på siden og give indspark i debatten, forudsat at de overholder reglerne og respekterer målgruppen.

Registrering

For kunne kommentere på siden, skal man registrere sig og godkendes som bruger. Denne proces er nødvendig for at undgå spam fra såkaldte robotter, der ellers automatisk kan registrere sig, logge på og udsende  spam til gene for andre brugere.

Takt og tone i debatten

Kommentarer skal holdes sig inden for emnet af det indlæg, der kommenteres på. Alle har ret til at have deres mening om et emne og give udtryk for den. Man skal dog holde sig til emnet, udtrykke sig sobert og lade være med at udtale sig fjendtligt eller fornærmende om andre brugere og deres meninger. Desuden skal man give andre plads og undlade at overvælde debatten med insisterende og gentagne argumenter.

Moderation

Hvis en kommentar er placeret under et forkert emne, kan administrator flytte kommentaren til det emne, som kommentaren vedrører. Administrator kan helt fjerne kommentarer, der ikke overholder reglerne. Brugeren bliver da underrettet, og hvis det gentager sig, kan brugerens adgang til at kommentere fjernes.

Skriv et svar

Et miljø, der er værd at bevare